Palkitussa ravintola Linnankrouvissa tarjotaan kokonaisvaltaisia elämyksiä. Yhteensä ravintolassa on 200 paikkaa. Tunnelmalliseen takkahuoneeseen on mukava rennosti piipahtaa myös virvokkeelle ruokailun lisäksi. Lounge tilasta on käynti myös ravintolan kesäterassille. Vaunuvaja, joka on Linnankrouvin vanha keittiö, toimii niin pienissä banketeissa kuin illallisella ja lounaalla. Linnankrouvin avara ja valoisa paviljonki on suurin tilamme, joka sopii niin yritystilaisuuteen kuin yksityiseen juhlaan. Paviljongista avautuvat kauniit näkymät suurien ikkunoiden läpi kauniiseen ja historialliseen vanhaan puistoon.

 

Mustion Linna paviljonki.2

 

Ravintola apulainen

Etsimme aputyöntekijöitä ravintola Linnankrouviin eri pituisiin työsuhteisiin. Etsimme myös tarvittaessa töihin kutsuttavia. Tilanteen salliessa ja odotusten kohdatessa, mahdollisuus saattaa aueta myös pidempiaikaiseen yhteistyöhön. 

Ravintolan aputyöntekijän ensisijainen työtehtävä on muun ravintolahenkilökunnan avustaminen tuotteiden esille laitossa ja kantamisessa, varastojen täydentämisessä, lasien ja aterimien kiillottamisessa, kalusteiden siirrossa sekä kattauksessa ja pöytien siistimisessä.
Ravintolan aputyöntekijänä et työskentele koskaan yksin vaan sinulla on aina osaavia kollegoja sekä esimiehiä eri osastoilla tukenasi ja apunasi.

Ravintola Linnankrouvissa työskentelet kahdn ammattitaitoisen, pitkän kokemuksen omaavan ravintolapäällikön alaisena. Kanssasi vuorossa työskentelevät ja sinua ohjaavat sekä tukevat myös ravintolan vuorovastaavat ja hovimestarit, hääkoordinaattorit sekä vakituiset osaavat ja kokeneet tarjoilijamme. Joukkoa vahvistavat sesonkiaikaan lojaalit ekstra työntekijämme sekä joukkoomme saadut uudet helmet. Muiden osastojen esimiehet ja kollegat ovat myös tukenasi.

 

NAO B ja E

 

Kirjalliset hakemukset ja CV: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjoita viestin viitteeksi avoin työpaikka johon haet niin viesti ohjataan oikealle henkilölle.

Lisätietoja tehtävistä ravintolassa antaa ravintolapäällikkö Johanna Löfroos: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätiedustelut puhelimitse: 019 36231

Vastaamme hakemukseesi sähköpostitse.

 

Arvostamme kokemustasi ja ammattitaitoasi, mutta opetamme myös työtehtäviin. Perehdytämme yleisen perehdytyksen jälkeen yksilöllisten tarpeiden ja työnkuvan mukaan. Otamme myös mielelläm

me vastaan työharjoittelijoita sekä oppisopimuskouluttautujia resurssien salliessa.

Palkkaus vähintään MaRa TES mukaan. Huomioimme koulutuksen, kokemuksen sekä erityisosaamisesi.
Koeaika enintään 6kk, määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen pituudesta.
Työ ravintolassa on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Mahdollisuus työaikajärjestelyihin.

 

Lämpimästi tervetuloa Mustion Linnaan!

Suurenmoista vieraanvaraisuutta vuodesta 1792
Magnificent hospitality since 1792

 

leijona.banner