Ofta ställda frågor - Bröllop

FAQ - Bröllop

Hela Svartå Slott, inklusive slottsparken, är hotellets- och restaurangens område och ingår i Slottskrogens utskänkningsområde. Detta inebär att det inte är tillåtet att ta med egna drycker eller mat till området.

Rummen finns tillgängliga från kl. 16.

Det är även viktigt att det nämns i bröllopsinbjudan att rummen är tillgänliga först från kl. 16.

Det ryms 120 gäster i Paviljongen.

Det är möjligt att boka Slottskrogen privat enligt säsong och beroende på bokningssituationen. Hela Svartå slotts område kan inte bokas privat, eftersom t.ex. slottsparken är öppen för allmänheten året runt.

Man kan boka en s.k. rumskvot för festdagen. Denna bokas på brudparets namn. Från denna kvot kan gästerna sedan själva boka rum, dock endast via vår säljtjänst.

Beroende på bokningssituationen kan man få komma och dekorera utrymmet dagen innan festen. Oftast dukar vår salspersonal klart utrymmet föregående dag, då är utrymmet klart för dekoration allra senast på bröllopsdagens morgon.

En bokningsavgift på 800 € debiteras så fort som bokningen bekräftats och offerten godkänts . 50% av bokningens värde debiteras en månad i förväg. Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar.

Bordsformationerna kan planeras med bröllopskordinatorn. Det ingår två träffar med bröllopskordinatorn i paketpriset.